• Источна багер
  • Источна багер

East Marine стана корпоративно членство - CEDA

Прославете ја Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd (East Marine) како корпоративно членство на Централната асоцијација за багери (CEDA) по прегледот и одобрувањето од CEDA.

CEDA е воспоставен авторитет и водечки независен форум за професионалната заедница за багери и придружните индустрии во Европа, Африка и Блискиот Исток.Тие претставуваат професионалци и организации за копирање, од владата, академската заедница и бизнисот, во регионот.Тие го поттикнуваат и промовираат разбирањето и унапредувањето на багерот во пошироката заедница.

Членството во CEDA дава најдобра можност за организациите и поединците да го подобрат својот професионален напредок и да успеат, како дел од заедницата за багер.

East Marine е подружница на Jiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd.за меѓународна трговија.Нашата група има долгогодишно искуство повеќе од 10 години за производство на целосен опсег на црево за багер.Нашите главни клиенти се врвни водечки компании за багер ширум светот, вклучувајќи ги CCCC, Jan de Nul, Van oord, DEME, NMDC итн.
Оклопно лебдечко црево EastMarine-ID1000XL11800mm
202209070838395977be2ac3864650bd2984c4e1dd1476

Се надеваме дека преку учество во CEDA, повеќе локални власти и претпријатија ќе го знаат развојот на кинеската индустрија за багери.


Време на објавување: Октомври-25-2022 година
Преглед: 28 Прегледи